kungawesome

Here it comes right in your face..

Min sista timme som fjortonåring..

Kategori: Iaa's liv<3

Just nu ligger jag och kollar CSI NY och sms:ar med älskling och är faktiskt nöjd med den här dagen fast den person som jag hatar var hos oss idag. Sista timmen som fjortonåring nu då, sen blir jag 15 yaaay! Hahaha taggar faktiskt. Måste snart sova, men helt värt att stanna uppe eftersom jag inte är trött ;) Helt okej på skolfotot iaf? blev inte ett dugg nöjd med porträttet men klassbilden blev faktiskt bra!

Parteeyyy

Kategori: Iaa's liv<3

Blev helt överraskad av mina underbara kompisar! Älskar dom knasbollarna! Dom hade planerat en överrasknings fest för mig, blev helt chockad! Bilder! Mer bilder kommer säkert senare! Det här var en sånn värd vecka att må dåligt för! Och btw så ägde jag Smörgåsen sönder alla på de spelet! Båda är korta och AIKare måste vara därför ;)

Mot Fritte!

Kategori: Iaa's liv<3

Nu ska jag snart börja dra mig mot Fritte för vi ska ut och äta sen gå på bio sen sover jag där, mysigt! Förlåt för segt uppdaterande idag men vafan xD Look for today;

Muuuums

Kategori: Iaa's liv<3

OMG OMG OMG OMG!!!

Kategori: Musik tips och annat

Har typ velat ha den här parfymen i ett halvår och nu är den min!! Snacka om att jag älskar lukten av mig själv nu :D

Mys middag på G

Kategori: Iaa's liv<3

I LOVE IT!

Kategori: Musik tips och annat

Nu är jag också en av alla mainstreams med skinnjacka, men vet du vad? I DON'T CARE IT'S BEAUTIFUL!

Färgstark yes indeed ;)

Kategori: Iaa's liv<3

Just nu är jag hemma, sluta för runt 2 timmar sedan, aschill! Suttit i soffan och druckit en pepsi och skrivit i min diary och lyssnar på musik sen dess xD Mitt liv<3Smygreklam för junkyard.se eller vad? xD Nej då ;) Men nu ska jag bara chilla vidare, puuussar!P.S OMFG IT'S FRIDAYYYYY

Dresscode a la Liina

Kategori: Iaa's liv<3

*Har benvärmare så har inte strumporna sådär högt upp haha*

Varför?

Kategori: Tankar

Min vecka har seriöst sugit. Sämst. Helt jävla onödig! Skulle kunnat leva utan denna förskräckliga vecka.. Fast veckan är inte slut än men fan hittills USCH! Känner mig helt värdelös och utbytt.. Ja deppinlägg. Faan. Får inte sluta äta nu.. minnen från förr kommer upp.. Inte bra. Men ska inte ge upp, inte nu, nu när jag har allt de som man önskar sig. Tänker inte sabba det här.I need you.

Hemma!

Kategori: Iaa's liv<3

Har vart och shoppat sen jag sluta skolan ned Fritte, hon köpte sin älskade jacka och jag köpte lite andra grejer. Sen åkte jag och pappa och fixa leg till mig. Känner mig vuxen. Men bilder! 3 för 2 på Cubus! BikBok, rea halva priset!H&M De var de jag köpte, asnöjd! Har velat ha de linnet sen sommras men köpte de aldrig men nu är det mitt :DMen nu ska jag ringa min älskling, saknar hans röst, skiter i om han spelar, behöver höra hans röst just nu. Skriver sen! Pussar!

Tråååk

Kategori: Iaa's liv<3

Jag har astråkigt.. en lektion kvar bara ifs men faan, vill bara hem, alla bara klagar på allting orka. Men så iaf efter jag slutat så måste jag följa med Fritte till Handen för att köpa en jacka och jag ska även kolla om jag hittar en tröja eller något för ah nej jag har så tråkiga kläder xD Men nu ska jag in på lektion så skriver sen!

Music time!

Kategori: Iaa's liv<3

Godmorgon! Har just nu musik, tränar inför ett prov, och jag ska spela bas, tufft, kommer äga sönder, fast nä xD

Hos mami igen!

Kategori: Iaa's liv<3

Kom typ nyss hem till mamma så nu chillar jag galet under flisfilten och kollar på Masterchef det suger. Känner mig jätte fetto som kollar på det, typ "ÅH MAT, BESKRIV KÄNSLAN ATT LAGA EN FALUKORV" sen börjar de gråta när salladen till inte va riktigt grön.. nä palla sånt.

Åh jag älskar min pappa ibland som köper sånt fett<3

Kategori: Iaa's liv<3

Idrott nästa! Sen blire hem till pappa

Kategori: Iaa's liv<3

3 lektioner kvar, orka livet.

Kategori: Iaa's liv<3

Är jätte deppig idag, dels för att jag inte kunde träffa Ina idag, saknar henne som fan, och dels för det känns som aalla är emot mig. Det blir iaf att köpa choklad och känna mig ensam idag efter skolan ist, tur att Thomas laga tvn igår iaf.. Men lite bilder från nyss. Jag vet att mina lår är heta osv, behöver banta men orkar jag? NAEJ. och bryr jag mig? NAEJ. Så lika bra att se ut som jag gör och vara som jag är, man är älskad för den man är och inte för någon man borde vara :)

Klar med matteprov!

Kategori: Iaa's liv<3

Äntligen! Blev precis klar med det, bra gick det också, jag gör framsteg :)

Outfit!

Kategori: Iaa's liv<3

Körde på 80-tals stilen idag, haha benvärmare och hårband och grejer haha sexyyy!

Hemma! - Äntligen

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej! Har äntligen kommit hem eller ja de gjorde jag för typ en timme sen men ändå ;) Idag ska jag fortsätta med de no frågor jag har kvar och sen blire nog plugga matte, även fast jag kan de så bra nu, övat stenhårt dessa veckor med matten alltså.. Aja bilder från idag. Nu ska jag fortsätta mysa, måste äta också och mamma slutar sent. Great.

Sista lektionen!!!

Kategori: Iaa's liv<3

Nu ska jag läsa ännu mer mep. Tur jag fick låna älsklings Spotify ;)

@Skolan - Läsning suger.

Kategori: Iaa's liv<3

Just nu - Soffan + CSI NY

Kategori: Iaa's liv<3

Jobbig dag.

Kategori: Iaa's liv<3

Hej hej! Jag har pluggat ända sen jag kom hem, dagen i skolan va pain, alla va typ trötta och deprimerade så jag blev lite nedstämd jag med.. Men när jag kom hem och fick vara för mig själv och då blev de bättre. Sen kom mami hem och jag pratade med älskling och dom vet verkligen hur man muntrar upp mig! :) Bilder från mitt pluggande

I need a break

Kategori: Iaa's liv<3

@Hemkunskap

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej! Så var det måndag igen.. men just nu har jag hemkunskap och dör lite smått eftersom det är hela kycklingar vi ska rensa när de kokat klart.. Ser så mumsigt och inbjudande ut.. Eller? Muuuums.. Hoppas Marcus är taggad på att rensa kycklingen för usch jag är inte de.. Men men, det blir nog bra ;) Mer gross att vi sen på den inälvssaften ska vi göra currysås.. Tur att vi har lunch efter det här xD

Såhär glad är jag ibland.

Kategori: Iaa's liv<3

snebild.. sen vampyrtanden sticker fram!

Chill dag

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej, ligger just nu nergosad i soffan helt lonley och kollar HarryPotter, Fritte drog hem astidigt så ah jag har inget annat för mig just nu.

VIDEOINLÄGG DÄR JAG OCH FRITTE PRATAR OM TREVLIGA SAKER

Kategori: Video blogg

 

Fritte och jag har pjamasparty yay

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Jag blev väldigt lycklig när jag förut insåg att klockan bara var lite efter 20 haha trodde klockan var typ 00 eller nå.. Känns som jag gjort så mycket idag.
Men iaf Fritte kom till mig klockan 14 för att jag blir lonley idag, min bror är någonstans i skogen och pappa på en fest så Fritte kom hit, och när hon kom hit börja pyamaspartyt yaaay.
Eller något.
Men vad vi har gjort är egentligen att kolla igenom massa massa MASSA bilder och fortsatt med de jag börjat på, på min dörr.
Awesome! Inte klart än mer blir det, men de räcker nog för idag ;)
Men vi ska snart börja feta oss rejält här.
Det blir väl mys, film och maaaaaaaassa snack.
Ha en bra lördagskväll för de kommer jag ha! Pussar.

Mina vårdprodukter jag använder och tipsar om!

Kategori: Musik tips och annat

 
Jag tvättar mitt ansikte med Neutrogena's produkter, för att jag insåg att Proactive som jag använde mig utav förut funkar inte, de tog bara bort allt de värsta men sen typ slutade det att fungera.. men ah nu testar jag mig på Neutrogena och de har faktiskt börjat få resultat! Har även scruben och själva ansikts tvålen också men de var hos mamma självklart.
 
Jag använder Lee Safford's shampoo för att de gör inte håret lika sådär halt eller vad man ska säga som andra shampoon gör, jag vill att håret ska bli lätt att styla ist för att de ska vara halt eller ah mjukt som de kallar det. Viktigare med att frisyren ser bra ut än att de är mjukt att ta på, för hur många förutom du själv och kanske din pojkvän ska ta på de? Precis. Så jag använder det här shampoot. Väldigt bra!
 
 
Jag använder mig utav Hawaiian Tropic's brun utan sol, den är skit bra eftersom man själv väljer in vilken syrka på färgen man vill ha, alltså hur mörk och hur ljus. Perfekt att använda lite nu på hösten när man ändå vill behålla sin gyllenbruna färg men ändå inte se allt för brun ut. Perfekt vackert alltså!
 
 
Det här är allt jag använder till håret, som jag liksom tar i för att få frisyren att hålla bättre. Produkterna från LÓRÉAL paris är grymma! Båda gör egentligen samma sak, bara de at den som är flytande använder jag som värmespray eftersom den är både värmeskyddande, mjukgörande och glänsig. Den andra som är mer som en kräm tar jag i handdukstorkat hår, alltså när håret är lite sådär fuktigt och masserar in i hårlängderna. Sen har jag ett torrshampoo också från Lee Stafford, och de är också verkligen bra! Håret blir inte alls att kännas fettig efteråt och de hjälper. Har alltid de med mig när jag är ute med båten och man inte är sugen på att ta ett dopp i havet. Perfekt! Sen tillsist för att få allt att hålla har jag min underbara -!- hårspray från Syoss, den verkligen håller hela frisyren på plats, eftersom jag nu helt plötsligt fått för mig att jag ska byta håll på luggen så måste jag göra den van vid att vara åt andra hållet och då är den perfekt för att hålla håret på plats.
Sen volym moussen från Wella har jag inte användt än eftersom jag köpte den idag, men har läst om den och den ska göra håret mer fluffigt, så Wella, detta blir upp till bevis!
 
Det var de jag hade att bjuda på!
 
 

Middag med farmor!

Kategori: Iaa's liv<3

Matte är lätt om man bara försöker..

Kategori: Tankar

Jag har haft svårt för matte hela mitt liv och jämt varit avundsjuk på alla andra som alltid jämt kunnat förstå allt mycket lättare men jag ger inte upp! Jag försöker, jag fortsätter hur jobbigt de än är, jag kan klara av det om jag bara får rätt hjälp. Just nu är jag påväg uppåt, ligger nästan på samma nivå som alla andra i min klass, behöver bara en liten knuff så går det nog! Så till er som har det svårt med matte, jag vet hur det känns men de är inte så svårt om man får rätt hjälp och börjar väl tänka igenom det man har problem för :)

In tha school!

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej! Sitter just nu och väntar på att vi ska få komma in på matte lektionen, usch hata matte.. Men har precis vart och köpt Cola och tuggummi så de borde hålla energin uppe tills jag slutar, sista lektionen nu sen hem!

#Idrott

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej! Sitter just nu på idrotten och chillar, är inte med idag, min hals tillät inte de..Trött.se

Godnatt

Kategori: Iaa's liv<3

Ja, nu ligger jag här i min ensamhet och ska sova, saknar Victor lite extra just när man ska sova, man känner sig inte lika lonley då.. Men nu är det som det är och jag älskar han ändå! Men jag vet inte riktigt vart jag ville komma med detta men godnatt från mig iaf!

Såhär ser jag ut när jag åker bil.

Kategori: Iaa's liv<3

PIHDHASD sexyyyyy

På plats i skogen!

Kategori: Iaa's liv<3

Nu har orienteringsdagen startat och vi sitter på plats i skogen redo för att hjälpa 6or 7or och 8or!

Åh en till sånn här haha!

Kategori: Iaa's liv<3

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag har många ärr.
[/] Jag blir lätt brun.
[Börjar bli trött på svart..] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
[ ] Jag är tatuerad
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. 
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[ ] Jag har fräknar. 

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. 
[Tror jag säkert någon gång ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[/ En penna har väl alla "fått hem"?] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[xxxx Fast för de äckliga ordet just nu.] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan. 
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[Gått? Vem har inte badat naken? ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[/] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit/är förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[/] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[x] Jag har sett någon dö.
[/] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter
[x] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter,
[Wtf?] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken 
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[xxx] Jag är väldigt kittlig. 
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[/] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

Svart/vitt MEP

Kategori:

Fan, jag är fast.

Kategori: Iaa's liv<3

Bakar?!

Kategori: Iaa's liv<3

Haha fick så tråkigt så baka lite, aja vad gör man inte för att ha något att göra ;)

Satt upp kontrollen..

Kategori: Iaa's liv<3

Hej! Sitter just nu på bussen som tar typ 30 min att komma hem så kan likagärna blogga om vad jag gjort idag hittills. Vi hade vanlig skoldag fram tills lunchen sen åkte min klass till dit vi ska ha orienteringen imorgon men vi ska bara sitta vid kontrollen men idag så satte vi upp den och de tog oss en halv timme att hitta dit xD Men ah när jag kommer hem ska jag nog äta och efter de no.. kul liv men ah nu ska jag fortsätta sitta på bussen puuuussar.

Mobil blogg

Kategori: Iaa's liv<3

Åh fett! Såg att blogg.se äntligen gjort en app för androids! Så när jag är hos mamma nu hedanefter kommer jag kunna mobilblogga! Happy!

MIN NYA ÄLSKLING!

Kategori: Iaa's liv<3

Måste bara dissa.

Kategori: Iaa hissar och dissar!

 
Är det inte sånt man ska ha på sig när det regnar och man är ute i skogen och går? Men nu verkar det blivit en slgas "trend" att ha det. Förstår mig inte riktigt på den trenden.. inget verkligen som jag tänker hoppa på.. Förstå vad obehagligt att gå runt i gummistövlar hela dagarna i skolan eller vart man nu går och speciellt när de är torrt ute och hyffsat varmt eller iaf soligt... Nej, inget jag tänker ha, nej usch, snygga är dom inte heller. Nä fattar inte grejen.
 
 
 
 

Älskar dig, du och jag föralltid ♥

Kategori: Iaa's liv<3



Min helg.

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Min helg har varit bäst! Kan ju börja med fredagen, då slutade jag och Meggie och Fritte för att de skulle följa med mig in till Centralen för att hjälpa mig med tåget osv, för att jag kan verkligen inte sånt haha.
Men de sluta med att jag hade panik och inte fattta något och ingen av mina föräldrar svara i mobilen när jag panikringde dom, så fick ringa Victor, så vart de plötsligt mycket enklare.
Resan dit tog typ hundra år. Men när juag väl kom fram så kom han upphoppande från ingenstans och skrämde mig xD
De va ju sådär mysigt.
Sen gick vi hem till honom och var där, stort hus hade han, tappa bort mig helt i början men sen lärde jag mig.
Då kollade vi film och bara mös och sånt, kollade massa filmer, mest skräck..
Sen dagen efter låg vi bara och slappa och kolla mer film och tog en långpromenad och när vi skulle gå upp på något berg så var det som en slags hage för kor där, och de liksom stod och beta PÅ stigen.. man blev ju inte alls sådär asrädd xD
Dom började gå mot oss och stirra som fan.. obehagligt men de gick haha.
Sen gick vi hem till honom igen och då fick jag äntligen träffa hans föräldrar och de va jätte trevliga och gulliga :)
Sen hans gulliga hund Tyra som typ åt upp mig nästan haha! Sen hans lillebror som är 10 år och typ 10 cm längre än mig.. gissa om man blev mobbad för de eller.. god.
Men sen kolla vi ännu mer film och mös och prata och sånt man gör haha.
Sen idag va bara pain, bröt ihop ensam på tåget, saknar han så mycket min lilla älskling.
Älskar dig :*
Hahahaha herregud, minifot.com!
Kanske i mina drömmar? Hahahaha what.
Lite av de bilderna jag tog. 

Sämst.

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Åh vad jag hatar att jag inte har någon dator hemma hos mamma, jag typ lever som en grott människa där.. nej men tv har jag iaf, fastnat för NCIS och CSI Miami så lite har jag att göra iaf.. sen promenader och sånt shit. Men iaf nu åkte jag hem till pappa för att hämta de sista till min lilla resa.
Imorn blir första gången jag är hemma hos älskling! TAGGA! Fast åka tåg själv.. läskigt.
Men det går nog bra, Fritte och Meggie vinkar av mig från tåget :)
Sen åker jag hem på söndag. Får se om jag slänger in ett till inlägg innan veckan är slut, som sagt man vet aldrig med mig ;)
Men lite bilder från idag och lite i veckan :)
Den snurr grejen.. man bara rammlar ut och slår i bakhuvudet... eller så är det något fel på mig xD
Btw schteker Meggie lagom ;)
Men ah nu måste jag ge mig iväg till bussen igen, skulle vara barnvakt till Emil för mamma skulle någonstans.. Pussar!

Instagram

Kategori: Iaa's liv<3

Om du har lust så får du jätte gärna följa mig.
 
Jag heter: iaameow
 
Följer tillbaka! Puss.
 

Svar och frågor, hurr durr

Kategori:

Såg att jag hade gjort en sånn här för länge sen i bloggen, så tänkte jag gör den igen ;)
 
Senaste....

Smset du fick:"Alltid lika mysigt ;)" 
Samtal du ringde
: Bejjjb.
Du sa högt: Öh, inte så att jag viskar när jag pratar och jag skriker inte som ett psyko heller.
Som fick dig le: Victorrrrrrrrr
Som sa "älskar dig": Victor :* Jag älskar dig :*
Du gjorde: Bet mig i kinden.



Favorit...

Mat -
 Taco
Sport -
 Ishockey & Dans
Djur -  Kissemiss och min pojkvän.
Glass - Ben&Jerry's
Affär -
 Ebay, Gina Tricot, New Yorker, Saltopeppar och H&M
Sallad - KYCKLING <333333333333333333
Skådespelare - Will Smith & Mikael Persbrandt
Låt just nu - Stay Alive - Wasted Penguinz
Nummer - 5
Årstid - Höst!
Parfym - Hmm.. någon som luktar gott
 
 
Vem...

Tänker du på? - Jultomten.
Saknar du? - Min älskling, min bebis kisse och mami.
Älskar du? - Victor den muppen :*
Svek dig sist? - En av mina närmsta.
Betyder mest? - Kan inte välja en fattar du väl?!
Vill du ha? - JAG VILL HA VICTOR ÅÅÅHH.

Wasted Penguinz in my ♥

Kategori: Musik tips och annat

 
 
  
 
 
Några av alla deras fantastiska låtar! Yep stort fan. ♥♥♥

HAHAHA ORKA MITT LIV <3

Kategori:

HAHAHAHHAA blev just påmind om en väldigt hemsk grej men ändå rolig xD
När jag va på båten med min farfar så satt jag ch min brosha och sjönt denna låt, så högt man bara kan.
 
 
OIch gissa då om inte min mobil får typ spel och börjar ringa upp folk.. undra hur många som hörde min vacka röst.. HAHAHHAHA dör.

Förlåt!

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Jag vet inte varför jag va så sjukt deprimerad igår, och skrev ganska mycket om de på bloggen.. kände mig hur emo som helst.. satt och lyssna på depp låtar och vågade knappt blunda, av en anledning... snacka om psyko..
Men känner mig mycket bättre idag, stannade hemma en dag till bara för att vara säker på att jag ska vila ut och grejer. Jag är fortfarande så förskyld att de låter som någon håller för min näsa, vilket inte alls låter speciellt najs.
Men idag taggar jag återträff med konfirmationen! Vi ska äta på donken och gå på bio och ha de trevligt!
Saknar dom...

rainymood.com ♥

Kategori: Iaa's liv<3

Faktiskt väldigt tuff. Gillar den 

Nytt i garderoben.

Kategori: Iaa's liv<3

Ashäftiga!
Haha också astuff!
Sen fick jag även hem mitt löshår! Som jag råkade ha sönder efter första gången...
Men mamma skulle sätta dit den clipsen igen och då är de så gott som nytt ;)
 
 

orka.

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Idag vakna jag astidigt pga. den äckliga cp mardrömmen! Usch.
Men idag har jag hunnit med en del. Vet att man ska vilanär man är sjuk, men jag hade så mycket att göra.. gjort klart alla 50 no frågor på lite mer än en timme, snacka hårt jobb där.
Snytit mig 3948568374658734 ggr har jag också hunnit med. ÅH ÄCKEL FÖRSKYLNING. Nej orka.
Sen har jag även hunnit klippa sönder en tröja också. Bra där.
Måste pigga upp mig nu, usch.
Här kommer en låt som brukar få mig att må bra. 
 

Hata mardrömmar.

Kategori: Iaa's liv<3

Rubriken säger allt.
Hemskaste mardrömmen ever!
Ah gissa vad jag drömde om efter att ha sett denna bild.. att dessutom vakna upp ensam mitt i natten är inte heller så jävla najs.

Nej fawkin tack.

Låt på hjärnan..

Kategori: Musik tips och annat

 

emou?

Kategori:

Vad gör man inte när man har tråkigt och är hemma och är sjuk? Tappat rösten ocskå, AWESOME.
Så jag tog lite dystra bilder.
 
Dagens ego pic's!
Sexigt värre.

Oh god

Kategori:

HAHAHA kolla just in på Danish blogg, och bläddra lite, och då såg jag en låt han gjort, lyssna melodin! Dööör.
 
 
Här är original låten till den melodin. HAHAHAHHA.
 
 
Tyckte bara att de va vääääldigt udda. Så där har ni, de satt jag och skratta åt.
 

Ny header!

Kategori: Iaa's liv<3

Äntligen har jag tagit mig tid att göra en ny, tröttnade på den andra.. den va så svaqrt och tråkig, nu blev de lite mer färger iaf!
Tryck F5 om den inte syns!

Den bästa helgen ever med älskling!

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
I helgen sov älskling hos mig från Fredag - Söndag!
Så himmla mysigt. Vi myste, gick långa promenader, åkte och bowla med mamma, åt på pizza hut och myste ännu mer!
Saknar han nu, känner mig jätte foeveralone när jag sover ensam i min säng... blä.
Aja tur att jag ev. ska till dig nästa helg!
Anledningen till varför de ser ut som jag styper mig själv är för jag fick Sveriges sexigaste dubbelhaka, MUMS.
HAHAHA kolla vilket fläskigt lår jag har, fiiint!