kungawesome

Here it comes right in your face..

Knasigt

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Seg updatering men vafan livet fortsätter ändå ellerhur? ;)
Men igår så hämtade jag upp älskling på Tcentralen, och de tog ju bara ett halvår eftersom hans tåg va försenat typ två timmar, gissa om man fick damp eller..? Men aja nu är han här iaf och ska stanna tills Fredag/Lördag :D
Men idag har vi inte gjort något speciellt, kollar film, myst, ätit på subway och myst ännu mer! Men nu ska vi antingen spela LoL eller kolla film och fläska chips.
Vi bjuder på dom här, knasiga och kära är vad i är!
Uppdaterar säkert mer, har ju en video att göra också ;)
Pussar!

Jag hatar SJ och så är det bara.

Kategori:

meggie här!!

Kategori:



tar linas mobil cuuuz in a badass!

Rockstar.

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Idag ska jag hem till Meggie på filmkväll, asnajs! Men just nu har jag precis gjort mig klar och packat till Meggie för jag ska ju sova där också, men först åste jag iväg och hämta pengar hos pappa eftersom jag äntligen ska klippa mitt slitna hår imorn! Så bde jag och älskling kommer vara fina i håret imorn när vi träffas eftersom även han ska klippa sig, haha xD
Men efter jag hämtat pengarna som sagt så blir det hem till Meggie.
Min klädstil idag blev ganska "rockig" haha lite inspirerad av Rage Angist the Machine kanske?
 
 SÅ AWESOME.
 

Shopping med mami!

Kategori: Iaa's liv<3

Var i centrum med mamma idag och shoppade lite!
Linne: H&M         (Ursäkta suddig)
 
Tröja: Gina Tricot
 
Ah det står ju vart så ;)
 
Det var de jag köpte, asnöjd :D
Men nu ska jag fortsätta spela LoL HAHA MITT LIV. Nae.
Och sådär ser jag ut när jag gamear LoL, wihu

Time for bed!

Kategori:

Klockan är just nu 06:31 på morgonen, naej vafan gör jag ens vaken? Om de hade vart skola idag skulle jag behövt gå upp om sår 15 minuter xD MEN NU ÄRE JU LOV! :D Så eftersom jag är ensam hemma så varför inte sova sent? ;)


Godnatt direkt från sängen! Sov gott.

Ego pic's of doom.

Kategori: Iaa's liv<3

Kom gärna med fler förslag!

Kategori:

 
Jaha! Amen då ser jag till att göra en sånn medans han är hos mig :) *Han kommer ju hit på måndag :D *
Var så lite så, tack för kommentaren! Kom gärna med fler förslag :)Ko

Mysig kväll för mig själv i soffan.

Kategori: Iaa's liv<3

Just nu så sitter ag bara och chillar och faktiskt har på Pokémon på tvn... varför vet jag inte, haha, men ska nog aldelles snart spela LoL igen :)
Mitt liv </3
 
Slänger in en liten trevlig låt här också.
 
 
Så himla grym är den också!

Pizza!!! Mmmm...

Kategori: Iaa's liv<3

Tack sötnos.

Kategori:

 
Jo självklart skulle vi kunna göra den! För visst är det så att man ställer frågor och svarar åt varandra, eller är de att man svarar vad man själv tycker? Alla gör olika nämnligen..
Tack så mycket sötnos! :)
Puss!
 

Dream away

Kategori: Iaa's liv<3

När det är svin kallt ute kan man ju sitta inne i värmen i linne och iaf låtsats att lite värme finns.
Nog för att jag älskar snö, men de behöver inte vara så kallt så t.o.m isbjörnarna flyttar hit. För de är riktigt kallt.
Fabulous..
 

SNÖÖÖ FÖRHELVETE!!

Kategori:

JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR SNÖÖÖ!!! Så fint! Blev överlycklig igår när de kom fallandes.. Är typ fortfarande som fem år när de gäller snö..

Fy fan va kul! Känner att de är awesome att ha min vinterjacka också, men har skinnjackan inomhus för min fattiga skola har inte råd med värme så ah vinterjackan av skinnjackan på!
Jag idag.

Mysigt.
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen i skolan!

Google?!

Kategori: Iaa's liv<3

HAHA en grej man kanske inte visste om mig är att jag och min familj blev fotad av google bilen HAHA, när vi var i Danmark dessutom av alla jävla ställen xD Men som man ser är de ett par år sedan och jag var blond.. de där måste vart när jag gick i 5an, för ungefär sådär 4 år sen! Min bror i grönt, pappa i Hawaii tröjan och jag där i mitten... Herregud vad jag skrattar! Kom på de lite nu random bara för jag kolla upp vart ett gymnasium låg och så bara sökte jag, men trodde inte att de skulle vara kvar eftersom de va ett par år sen men JOVISST! Där är jag.. Typ 11 år eller vad jag nu va..
 
 

Trött..

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Upptaderingen har varit typ sämst.

Men jag har en förklaring.. Livet kom emellan! Nej men jag har varit helt slut hela dagarna. Förstår inte vad jag gjort för att vara så trött? Idag knasa t.o.m mitt öga upp sig och blev helt rött.. såg seriöst stenad ut typ.. Men så ah. Har precis rensat mobil kameran lite granna. Blder!
Satt och flumma med mina kompisar i bibleoteket, spela även in en liten video, men Meggie snacka för mycekt privat så vettefan om de är så smart att lägga upp den, och som vanligt äre någon som frågar mitt i filmen bara "FILMAR DU?!" man bara "NAEE hurrdurr pratar med mig själv och håller mobilen framför mig... vad tror du" Aja haha xD Bilder blev det iaf! Men nu ska jag snart äta så pussar!
 

Tack älskling :*

Kategori:

Den här ringen fick jag. Så himla tuff är den!


HAHAHHAHA skratta så jag tappa andan!

Kategori:

HAHAHA gosh! Jag och Victor kollade AFV igår och då kom den här söta helt knasiga geten och bara gjorde hela våran kväll! Så episkt så de är inte sant och sen den hunden, vi dog där i soffan.. Skratta och njut! Vår humor <3
 

Hem igen

Kategori:

Hejhej! Som sagt va ju hos älskling i helgen så har inte uppdaterat och .. Men iaf när jag kom fram till han så gick vi till en kebab och åt, och där fick jag min födelsedagspresent (lägger upp den sen) och de va jätte gulligt! Sen gick vi och handla och fett på Willys sen kom hans mamma och hämta oss, sen efter de kollade vi på film men kommer inte ihåg dom xD Sen igår så chillade vi väl mest men vi åt pannkakor och mös och kolla ännu mer film! Sen muckade Victors lillebror med mig och för att bevisa att jag faktiskt är starkare än han fast han är längre så slog jag han i armbrytning och knuffa ut han xD Så gullig den ungen är! Det regna hela dagen så vi gick inte ut, förutom på kvällen när vi skulle köpa lite fett, som typ cola och choklad så var det typ en lerstig där.. och ja gissa om jag inte säger "HAHA fan va epic om man skulle ramla nu, allt fett skulle bara IHHSHJBNS och du skulle ryckas med älskling" och typ 5 sekunder efter jag sagt de så halar jag och... R.I.P min skinnjacka xD Skratta så jag dog.. Men Victors mamma va så snäll så och tvättade åt mig :)  Men sen typ mitt i natten gick vi en promenad och kom hem vid typ 1 kanske och sen pratade vi med Hamstern :D Jävlar va flummig jag var då, skratta åt allt! Det kom in en harkrank i rummet och jag flög ut ur sängen och skratta iväg xD Victor typ dog.. haha xD Men sen när vi sagt hejdå till Hamstern blev det mer film och sen somna vi. Sen idag har vi också kollat film och myste, kan ju tro att vi är filmomaner xD Men ah sen gick mitt tåg 17:29 så kommer fram vid typ 21:00 så roar mig bäst jag kan på tåget, genom att t.ex blogga haha ;) Söta vi är älskling..

Denna helg<3

Kategori: Iaa's liv<3

Älskling jag skulle villja tacka dig sjukt mycket för att du valde mig! Du gjorde mitt livt underbart och kan inte tacka dig för allt du gjort för mig. Med dig känner jag verkligen hur mitt liv har blivit mycket positivare än någonsin och du har gjort mig till den jag är idag! För varje dag vi pratar, för varje dag vi träffas, för varje gång jag mobbar dig, för varje gång vi skrattar åt varandra, älskar jag dig alltid lika mycket! Du är den del i mitt liv som gör de värt att leva! Jag älskar dig sjukt mycket och hoppas du gör desamma!

//Victor 

På tåget!

Kategori:

Hejhej! sitter just nu på tåget och chillar, läser Ondskan.. men de är äckligt tyst och mitt tåg är försenat 54 minuter seriöst... och jag passera nyss Bålsta.. aja de här går väl hoppas jag, helvetes SJ... Men iaf nu ska jag fortsätta läsa bloggar sen!


Spännande grejer!

Kategori:

Hejhej!
Idag händer det massor av spännande saker! För de första ska till älskling idag wihu! Saknar han <3 Sen lite annat kul ;););) HAHA nej jag vet inte! Men idag har vårat schema blivit fktup pga. att vi inte hade idrott och vi har flyttat lektioner så har vi fyra timmars rast och sen blev allt flyttat igen och nu slutar vi fan innan lunch :D Två lektioner kvar <3
Knas.






Fin jag blev då haha xD

En till lista! Spammar med dom..

Kategori: Iaa's liv<3

200 frågor för dig som behöver fördriva tiden! 
1. är du kär? - Yes!
2. har du snusat? - Usch nej.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Nej?
4. har du sovit själv? - Nej, jag har mina kuddar.
5. har du varit fjortis/emo? - Kind of båda..
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nja
7. tar du droger? - Nope
9. har du husdjur? - Fiskaaar!
10. hatar du någon? - Hatar inte, ogillar!
11. älskar du någon? - Självklart!
12. har några av dina vänner svikit dig? - Ja
13. har du djur? - Ja, den frågar har redan varit?
14. har du sovit ensam? - Men vafan? Samma fråga.
16. gillar du orange? - Ah 
18. har du nån sjukdom? - Nope
19. har du skämt ut dig för den du gillar? - Skojja inte..
20. har du en gris? - Nej
21. har du en plattång? - Ja
22. har du en bror? - Ja
23. har du sjukt bra humor? - Världens bästa
24. är du brunett? - Nope men vart!
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Beror på..
26. röker du? - Nej
27. har du en hund? - Nej
28. har du skilda föräldrar? - Ja
29. har du gått på simskola? - Ah
30. har du sagt bög till en kille? - Ah
31. har du sagt fitta till en tjej? - HAHAHA jaa
32. har du fuskat? - Yes 
33. har du en tv på ditt rum? - Ja
34. har du lunar? - Neejjj
35. har du MSN? - Ja, men är aldrig inne..
36. har du en syster? - Nope
37. har du bruna ögon? - Nej
38. gillar du att fota? - Ohja..
39. har du sett dig själv brinna? - Nej
40. hjälper du dina vänner? - Jaaa
41. gillar du tacos? - OHJA! Mums.. 
42. tycker du att du är söt? - Nja nej de tycker jag väl inte haha.
43. har du dansat? - Yep
44. har du spelat fotboll? - Nej
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Beror på
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Ah faktiskt, HAHA.
47. har du ätit sniglar? - NEJ!
48. äger du en locktång? - Yes
49. gillar du att tugga tuggummi? - Yes
51. gillar du kläder? - Nej duvet NAKEN FÖRFAN. Ja kläder <3
52. hatar du falska vänner? - Falska vänner är inget att ha.
53. gillar du räkna matte? - Usch hatar äckelmatte.
54. älskar du någon nu? - Min älskling :*
55. har du gråtit inför en vän? - Ja
56. kan du sjunga? - Jag tycker inte de iaf, men de låter ju inte helt hemskt.
57. har du sett nån död? - Tyvärr
58. säger du vad du vill? - I DO WHAT I WANT. Nej men jag har ju respekt för folk så :)
59. svär du mycket? - Heh ojj.
60. vad är ditt hela namn? - Liina Bergström
61. kan du tala spanska? - Haha lite
62. är du kortare än 1.60 - Yep
63. älskar du sommaren? - Jaa
64. älskar du vintern? - Jaa
65. har du mer än 6 par skor? - Yep..
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - HAHHA yep
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Yep
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Yep
69. gillar du att städa? - Men ja såklart HAHA nej.
70. gillar du att sova länge? - Jaa 
71. har du vart med om en olycka? - Ja?
72. är du förvirrad? - Ibland
73. har du mer än 6 par byxor? - Ja
74. har du förlorat en vän? - Ja
75. gillar du att shoppa? - Ja
76. har du varit i paris? - Nope
77. gillar du ormar? - Nja
78. klarar du dig själv? - Njae ibland
79. har du lagat mat? - Ja
80. är du klantig? - Ibland
81. har du foppatoffler? - Nope
82. har du mer än 20 låtar på din data? - Självklart.
83. sminkar du dig innan skolan? - Ja
84. har du träffat en kändis? - Jaa
85. har du mer än 7 par nagelack? - Öh jag har typ 8456837456837 st xD
86. har du busringt? - Haha jaa
87. har du skällt på din bror? - Ohja
88. har du en vän som skiter i dig? - Ja
89. har du velat göra saker men vågar inte? - Ja
90. sover du med nått gosedjur? - Mina kuddar <3
91. har du åkt nånstans utan att du får? - Ja
92. vill du bara bort ibland? - Ibland kanske.
93. har du tältat? - Ja
94. har du bränt dig? - Ja
95. har du lekt med levande ljus? - Ja
96. har du lekt anden i glaset? - Nope
97. skäms du ibland? - Ja haha
98. bor du i skåne? - Nej
99. gillar du hip hop/rap musik? - Jadå
100. är du på sista frågan nu? - Neej
101. är du singel? -  Nope 
102. har du åkt flygplan nån gång? - Ja
103. har du kul just nu? - Nja.
104. är du blyg? - Lite kanske haha.
105. har du svarat ärligt på alla frågor? - Självklart.
106. vad har du ätit idag? - KEBAB<333333
107. har du cam? - Ja
108. vilken film såg du senast? - Rec, och den va HEMSK!
109. och med vem var det? - Min klass :s
110. brukar du lita på folk? - Beror på vilka
111. har du blivit sviken? - Ja
112. vad är din största önskan nu? - Ojj, att få vissa personer tillbaka :)
113. vem saknar du? - En massor<3
114. vem vill du ringa just nu? - Mormor..
115. och varför? - För att hon inte finns.
116. hur ofta sitter du vid datorn - Ganska ofta
117. vad har du gjort idag? - Skolan
118. vad var det senaste du köpte? - Kebab<33333
119. när var det? - Idag
120. vilken affär var det? - Inte vet vad de heter.. 
121. hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? - Vet inte.
122. är utseende viktigt för dig? - Sådär, beror på.
123. har du någon vän du litar på till 100%? - Faktiskt.
124. när var du i skolan sist? - Idag
125. är du blond? - Nope
126. vill du vara blond? - Nope
127. vad ser du fram emot? - Helgen!
128. har du smink just nu? - Yes.
129. vad har du för kläder just nu? - Tights, linne och något stickat mojs.
130. vart sitter du just nu? - På en plaststol..
131. om du kollar till höger, vad ser du? - En fläkt..
132. vad vill du ha just nu? - Älskling.
133. gillar du simpsons? - Sådär
134. har du blogg? - Nej.. absolut inte, vad får dig att fråga?
135. favorit färg på kläder? - Svart/tidningsmotiv
136. senaste låt du lyssna på? - Jockiboi - Vi dricker redbull & vodka (I DUNNO WHY)
137. när grät du senast? - Inte länge sen.
138. och varför? - Problem.
139. har du slagit en kille mellan benen på allvar? - Hahhaaha jaa
140. förtjänade han det? - Ohja.
141. ett datum du alltid kommer minnas? - 12/5-1012 <3
142. varför just de datumet? - Älskling :*
143. när fyller du år? - 1/10
144. hur mycket pengar har du nu? - Runt 500;-
145. vart får du pengar ifrån? - Present..
146. är du bortskämd? - Nja de vet jag inte.
147. vill du ha barn? - Inte nu.
148. Har du kysst någon? - Ja
149. vad hade du för skor idag? - DC
150. vad heter du på bilddagboken? - HAHHAHA säger jag de dör jag.
151. något du vill göra just nu? - Få massage,,,
152. bråkar du och din mamma? - Nope
153. älskar du din mamma? - Absolut!!!!
154. vem är 6e online på msn just nu? - Är aldrig inne på msn 
155. hur många är online på msn? - Men fan du du gillar msn.
156. hur många är offline? - Precis.
157. när går du upp när du ska till skolan? - 06:40
158. när börjar du skolan på morgonen? - 08:20
159. har du fått något mvg? - Nope har inte de betygsystemet :D
160. har du fått något vg? - Nope har inte de betygsystemet :D
161. har du fått något g? - Nope har inte de betygsystemet :D
162. har du fått något ig? - Nope har inte de betygsystemet :D
163. har du legat på sjukhuset senaste halvåret - Nope
164. varför - För att jag inte klantar mig.
165. hur mår du just nu? - Bra 
166. älskar du din familj? - Klart!
167. hur ofta duschar du? - Varje dag.
168. rakar du benen? - Ja
169. en person du saknar - Mormor
170. en person du skulle kunna göra allt för - Min familj och vänner!!!
171. chattar du med ngn just nu? - Yep
172. vem? - Men nyfiken i en strut!
173. vad pratar ni om? - Tårta
174. När hånglade du senast med nån? - Ojj förra helgen...
175. och med vem? - Älskling :*
176. vad föredrar du, smsa eller ringa? - Beror på.
177. hur många smsar du med nu? - 3
178. vad är klockan just nu? - 23:25
179. är du mörkrädd? - Ja
180. har du varit på Lisberg i år? - Nope
181. beskriv dig själv med tre ord - Awesome, rolig, bäst
182. är du allergisk mot något? - Nej
183. tar du mediciner mot något? - Nope
184. vad har du för mobil? - Sony Xperia Acro S
185. är den bra? - Ohja!
186. vilken färg har den - Vit
187. hur många hus har du bott i? - Hushus som i villa så två
188. vad har du för färger i ditt rum? - Rosa/svart
189. när ska du sova? - 00:00
190. har du haft utegångsförbud - Yep
191. ångrar du något i ditt liv? - Finns mycket
192. var du en sprucken kondom? - HAHAHAHAHA!
193. älskar dina föräldrar dig? - Ja :)
194. har socialen lagt sig i ditt liv? - Nooope
195. vad är det för år? - 2012
196. vad är det för månad? - Oktober
197. anser du dig själv som smart? - Ibland?
198. vad brukar folk kalla dig? - Liina / Iaa
199. är du en bitch? - Nej de tycker jag inte haha.
200. sista frågan, hur gammal är du ? - 15

My outfit for today + facelook

Kategori:





In da schoolish

Kategori:

Just nu sitter jag bett grupprum och jobbar svenska, segt som fan och har ingen penna heller.. Men de går! Sen ska jag läsa Ondskan och sen slutar vi :D När jag kommer hem ska jag väl äta och sen vet jag inte.. kul liv!





Shopping med pappa!

Kategori:











Mycket vitt/grått blev det denna gång haha xD Men så mysiga saker alltså!

Hem!

Kategori:

Okej lite ovärt va det här.. Det var en utställning om Raoul Wallenberg under andra världskriget och den va typ 45 min lång, tog fan längre tid att åka dit än att gå utställningen men aja nu blire nog hem till Meggie en stund sen utvecklings samtal!



Hurrdurrface gånger två ;)

Today!

Kategori:

Hejhej!
Just nu sitter jag på bussen med klassen påväg till Armémuseet.. kul, sen runt halv ett så har jag utvecklings samtal vilket betyder sluta tidigt :D Men ja dagen look dårå..




DUCKFACE!!! U Mad?

Påväg hem..

Kategori:

Hejhej! Just nu sitter jag i bilen påväg hem.. usch.. Suttit på tåg till Göteborg i 1 och en halv timme sen hämta mamma mig där och nu är vi påväg mot Stockholm.. hem igen, saknar älskling men vafan de är bara fem dagar kvar tills vi ses nästa gång så helt värt att vänta :D Men just nu mat.




Stronger together<3

På tåget!

Kategori:

Sitter på tåget påväg mot älskling :D De ända som är läskigt är att jag ska byta tåg i Falköping.. men de går väl hoppas jag!




Söta unge! & gosiga kissemissar

Kategori:

Kolla bara på dom! Så himla söta! Det är Andreas (mammas "kompis") son Sebastian och hans katter! Så himla söta! Så hade dom även två leopardödlor som jag blev helt kär i! Men fick ingen bild på de.. Åh så gosigt! Bilderna blir lite snea men vrid huvudet! Jag ska fixa de sen..










Man måste ju ha lite mat, right?

Kategori:





Min mamma ibland...

Kategori:

På riktigt.. min mamma är knas ibland, hon klev innanför dörren och sa inte ens hej, de ända hon sa var "Nu drar vi till Göteborg, packa väskorna så åker vi på en gång" jag hann knappt reagera och börja garva och bara "är du helt seriös med mig?" hon bara "Jaa packa nu! Du kan sova hos Victor imorn om du vill!" HAHHAHA gosh älskar hennes spontanhet, så jävla cool! Så just nu sitter jag i bilen till Göteborg.. Awesome xD




5 månader med älskling idag!<3

Kategori: Iaa's liv<3

Sista bilden, så himla längre sen! Gullig du är med grädde på nosen älskling. Jag den här bilden när vi satt på skype, då va vi inte ens tillsammans, men gud så kul vi hade och fortfarande har! Måste bara säga att mina känslor för dig växer varje gång jag är med dig, och jag älskar dig för precis den du är! :*

Ego pic's of the day och annat.

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej! Kände att jag behövde blogga lite nu typ mitt i natten.. nej men iaf filmen va aaaaaaaaaaaasgrym! Fast sjukt hemsk.. jag typ nagla mig fast i Meggie, men men den va skit bra! Rekomendras yep, tänker inte berätta vad den handlar om för de har jag inte tid och ork med, haha.
Klicka på bilden för att läsa om filmen.

Menmen, suttit och spelat LoL hela kvällen, mitt liv <3 men iaf så kommer de lite bilder som jag orkade med att ta iaf.
Som sagt mitt liv<33333333 Men tänkte att en facelook skulle passa sådär bra. Btw köpte halsbandet när jag var med Meggie i centrum här om dagen, så jävla fint är det! Köpte ett till men de lägger jag upp sen.
HEDDÅÅÅÅÅ

Bio!!!

Kategori: Iaa's liv<3

Mot bion!

Kategori: Iaa's liv<3

Sitter just nu på buss 807 mot bion! Vi ska se Hypnotisören, den verkar asbra, Mikael Persbrandt <333333Ja jag ser fktup ut men de bjuder jag på ;)

Musik.

Kategori: Iaa's liv<3

Sitter just nu och chillar galet på musiken, vi har en ganska läskig vikare :s Men iaf senare idag ska vi på bio! Bloggar mer då :D

Hemma

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Det blev att vara hemma idag.. men annars äre faktiskt helt okej, har gjort klart NOn och fixat med spanskan lite så har gjort en del. Men just nu sitter jag och väntar på att min pojk kan komma hem så jag kan få se han lite :D
I need that <3
Men annars så lyssnar jag på Wasted Penguinz och typ chillar galet! Lyssna bara;
 
 
 
 
 
SO FAWKIN GOOD!!! Det blir som en drog tillslut helt seriöst.
Men ah idag blev de lite osminkat så.
 

Ala donken!

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej! Är med Meggie i centrum och har de trevligt. Äntligen vaknat till sen imorse.. men just nu sitter vi på donken men innan åt vi subway, sååååååå gott! Nu blir det en massa prat och tjejsnack!

Trött..

Kategori: Iaa's liv<3

Usch är äckligt trött idag, som att jag vart vaken hela natten.. sov bara 5 timmar inatt, inte bra. Jag somna stan på första lektionen när jag läste, skillad yep. Men efter skolan ska jag följa med Meggie till centrum för hon ska köpa något donuttoffs haha, och jag ska köpa en liten glass yay :D Men nu ska jag ha matte, får se om jag överlever de här.

Ajaj

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej!
Idag börjar äntligen min ryggont gå över! Jag sov jätte konstigt natten till lördag ch vakna upp med att min rygg kändes helt sönderslagen, kände img som en handikappad säl, så när jag kolla i spegeln var den helt svullen/lila/röd usch! Såg ganska läskigt ut :s Men jag tror jag sträckt mig och sen sovit så länge.. Men de börjar gå över :D'
Indeed!
Menmen, idag så hade jag skola, ushcushcushcu behöver inte prata om de nu. Har så mycket nu asså, provprovprov.
Men just nu sitter jag här och fetar mig med choklad, blev så extremt sugen så gick och köpte :D Muums. 

Seg.

Kategori: Iaa's liv<3

Seg på att blogga som fan, men du, de är ju faktiskt helg, och jag har ju ett liv ;)
Eller ja hade.. börja med LoL idag.. går faktisk bra! jag bara skrattar åt hur dålig jag är, är typ i level 6 eller något. Men älsking håller på att lära mig!
Aweeesomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ahaja nu ska jag fortsätta min torrahumor söndagsmorgon, ångest har prov imorn, bajs.
Aja PUSSARRR
 

Sista lektionen på den här fredagen!

Kategori: Iaa's liv<3

SEN BLIRE HEM OCH SPELA LOL OCH MINECRAFT OCH ALLT SÅNT NÖRDIGT! Eller...? Ska iaf installera lite grejer på datorn :D Ska även prata med min älskling hela jävla natten! Åh chill fredag idag

Ville bara uttrycka mina känslor.

Kategori: Iaa's liv<3

Rahandom

Kategori: Iaa's liv<3

Tja bloggen, kingen här med ett litet snabbt inlägg. Eftersom jag inte vet riktigt vad jag ska skriva om så tänker jag länka något random istället.

 
Ja gått folk, sånthär tycker jag är kul men är lite ensam om min humor.
Nu ska jag fortsätta snacka med älskling eftersom jag älskar henne mest av allt!
Hejdå
fisk
O_O

Mysdag.

Kategori: Iaa's liv<3

Ännu en dag i skolan, usch jag palla egentligen inte gå men vafan ska man göra, så det blev på med myskläder och iväg med mig. Ser helt störd ut för mina stora skor, mina tår svullna upp som fan och nu får jag inte plats i mina skor.. har ett par skor i stl 38 ist för 35 så... Men aja. Mysig.

Brukar inte gilla dubstep men de här va fan awesome.

Kategori: Musik tips och annat

 

Sista lektionen nu då sen blir det bussen hem!

Kategori: Iaa's liv<3

Instagram ; iaameow

Godmorgon!

Kategori: Iaa's liv<3

Hejhej! Idag så har jag halvdag och slutar runt 11:20 någonstans, och då blir det hem och plugga lite no eftersom jag har förhör imorn, sen ska pappa färga håret på mig och så ska jag väl även prata med min älskling och installera antivirusprogram till datorn. Men jag lär väl blogg mer i skolan! Pussar!

10 bekännelser

Kategori: Iaa's liv<3

- Jag älskar sneakers
- Min riktiga hårfärg är blond
- Jag har världens bästa pojkvän
- Jag är beroende av cola
- Tights är mitt favorit plagg
- Jag har inga ögonbryn (Läskigt jag vet, därför älskar jag min ögonbrynspenna!)
- Jag är beroende av min dator
- Jag hatar när folk har mensvärk och är hur aggro som helst.
- Mitt favorit ämne är svenska
- Kan tydligen inte räkna heller eftersom de bara blev 9 st. 

Tråkig dag.

Kategori: Musik tips och annat

Hejhej! Har svenska just nu, vi läser en bok som är så hemsk! Ondskan heter den, blää! Måste se den filmen också. De ända som gör denna dag värd är att jag slutar 13:30 och fick C på matteprovet jag tränat röven av mig till! Asnöjd :D

Mina presenter.

Kategori: Iaa's liv<3

 
HAHAHHA ja vad ska man säga, mina kompisar är.. knas.
Men det här är lite av vad jag fick, fick även presentkort på 500:- sen en datorväska och mus och tillbehör till datorn. Sen lite mer örhängen.
JAG ÄLSKAR ALLT JAG FICK <3 Ja de låter helt galet med tanke på vad de är på sista bilden, men vafan xD
 

Äntligen slutat skolan!

Kategori: Iaa's liv<3

Hemma hemma hemmaaa! Den har faktiskt gått riktigt fort haha, skönt de :)Men nu blire mat för min del.

Nu har vi no i mörkret

Kategori: Iaa's liv<3

Vi kollar ljusets strålar genom olika glas.. How fascinating ;)

15 FAWKIN ÅR WUHU!!!!

Kategori: Iaa's liv<3